Makkelijk een geboortekaartje met foto

Wat is er nou leuker dan wanneer je een foto op het geboortekaartje van je baby kunt plaatsen? Via de site van geboortekaartje.nl is dit heel makkelijk. Er zijn zo veel leuke kaarten waar gemakkelijk een foto op geplaatst kunt worden!

Handige tips
De foto’s die op geboortekaartjes worden geplaatst zijn vaak alleen foto’s van de baby. Maar wat de kaart helemaal leuk maakt is wanneer je een foto van je zoon of dochter met zijn/haar nieuwe broertje of zusje op de kaart plaatst! Hier kun je dan een leuke tekst bij plaatsen zoals ‘Marloes heeft er een broertje bij!’ Dit maakt de foto geboortekaart nog persoonlijker!

Bestel een proefdruk
Op de computer kunnen de kaartjes er iets anders uit zien dan wanneer je ze in je hand hebt. Daarom is het heel erg handig om een proefdruk te bestellen. Zo weet je precies wat er naar je familie en vrienden wordt gestuurd!` Zie je toch nog iets wat je graag wilt veranderen? Dat kan gewoon. Sla je kaartje op als concept, dan kan je alles nog een andere keer veranderen aan de kaart!

geboortekaart baby

Voor 15.00 uur
Bestel de geboortekaartjes met foto op een werkdag voor 15.00 uur en ontvang ze de volgende dag thuis. Ook zijn er twee mogelijkheden voor het bestellen van de kaartjes. Laat ze allemaal bij jou thuis bezorgen en verstuur ze zelf naar je vrienden en of familie. Maar je kan ook de kaartjes direct naar je vrienden en of familie sturen. Moet je natuurlijk wel alle adressen bij de hand hebben.

Het ontwerpen van geboortekaartjes met een foto is heel makkelijk. Kijk even op kaartopmaat.nl voor de mogelijkheden!


You must be logged in to post a comment.