Persoonlijk en uniek: een geboortekaartje met foto

Na 9 maanden in jouw buik is jullie baby’tje helemaal volgroeid en komt het ter wereld. Nu jullie wolkje is geboren moeten al jullie vrienden en famgeboortekaartjes met fotoilie dit natuurlijk weten! Vanzelfsprekend is dit het makkelijkste en leukst door middel van geboortekaartjes. Op de geboortekaartje service heb je keuze uit een heel groot assortiment leuke en uniek geboortekaartjes. Wil je de boodschap nog persoonlijker maken? Maak dan een Geboortekaartje met foto!

Twee manieren
Een geboortekaartje met foto kun je op twee manieren ontwerpen. Ten eerste kun je op de geboortekaartje service een ontwerp uitkiezen dat jullie leuk vinden. Er zijn 26 categorieën dus er is voor iedereen wat wils. Als je eenmaal een kaartje hebt gevonden dan is het mogelijk, indien gewenst, om dit kaartje aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld de achtergrond veranderen en het geboortekaartje met een foto super persoonlijk en uniek maken.

Een tweede manier om een geboortekaartje met foto te maken is iets creatiever. Met de handige kaartenapplicatie op de geboortekaartje service kun je helemaal een eigen kaartje ontwerpen. Je kiest je formaat, voeg een kader toe, plaatst illustratie en natuurlijk sier je het geboortekaartje met een foto.
Iedereen zal dit kaartje met een glimlach ontvangen omdat jullie lieve mooie baby’tje op de voorkant van het geboortekaartje staat.

Door iedereen bewaard
Het handigste is om het kaartje te ontwerpen voor de laatste periode van de zwangerschap. Zo weet je zeker dat je niet te laat bent met het ontwerpen en dat je een minder geboortekaartje verstuurd. Nadat je het kaartje hebt gemaakt sla je het concept op. Zodra jullie trots is geboren plaats je de gegevens in het kaartje en plaats je de foto op de voorkant. Zo’n leuk geboortekaartje met foto wordt door iedereen bewaard!

 

Een geboortekaartje met foto is uniek en leuk. Op de geboortekaartje service is het zo gepiept.


You must be logged in to post a comment.