Geboortekaartjes foto

Geboortekaartjes met een foto zijn de lastigste geboortekaartjes die er zijn. Je moet namelijk de beslissing maken welke foto je op de voorkant van je geboortekaartje zet. Wil je een foto van je baby? Dan moet je snel na de geboorte een mooie en goede foto hebben. Als je een ander familielid neemt is dit makkelijker te doen.

Welke foto gebruik je?
Als je geboortekaartjes met foto online maakt dan is het probleem met de foto makkelijk op te lossen. Op websites als de geboortekaartje service kan je je geboortekaartje namelijk zelf maken en online opslaan. Je kan dus al maanden van te voren beginnen met het ontwerpen en hier een tijdelijke foto voor gebruiken. Op het moment dat je bent bevallen kan je dan de echte foto online zetten en deze gebruiken om te versturen.

Bestel een proefexemplaar
Een tip is om van te voren toch een proefexemplaar te bestellen. Desnoods met de tijdelijke foto. Zo zie je in ieder geval hoe je geboortekaartje er uit komt te zien en kan je nog wat extra aanpassingen doen mocht je kaartje toch niet helemaal bevallen.

Geboortekaartjes met foto maak je op de geboortekaartje service


You must be logged in to post a comment.