Geboortekaartjes met foto

Hoe persoonlijker het geboortekaartje, hoe leuker. Je kan je geboortekaartjes nu nog persoonlijker maken door er een foto op te plaatsen.  Zo hoef je niet meer het standaard geboortekaartje uit te kiezen en aan je dierbaren te verzenden. Nog een voordeel: als je je vrienden, familie en kennissen geboortekaartjes met foto stuurt, zien ze ook meteen hoe jouw spruit er uit ziet.

Maak je eigen geboortekaartje
Op de geboortekaartje service kan je met een paar stappen je eigen geboortekaartje samenstellen. Je kan binnen verschillende thema’s je fantasie loslaten en jouw ultieme geboortekaartje maken. de geboortekaartje service biedt bijvoorbeeld thema’s als ‘hip&trendy’, ‘klassiek’ en ‘retro’. Binnen deze thema’s kan je verschillende achtergronden, kaders, figuren en teksten kiezen. Ook kan je natuurlijk verschillende thema’s met elkaar combineren. Voor geboortekaartjes met foto kan je je geboortekaartje startklaar maken en later, wanneer je baby er dan is, een foto erbij voegen.

Bestel een proefexemplaar
Als je vrijwel zeker van je geboortekaartjes met foto bent, kan je van te voren een proefexemplaar van je geboortekaartje bestellen. Mocht je dan nog wat willen wijzigen kan dit ook nog. Je slaat je geboortekaartje namelijk online op en kan dus makkelijk terug naar je ontwerp om wat dingen aan te passen. Verzenden wordt je op de geboortekaartje service ook erg gemakkelijk gemaakt. Je kan je hele adressenbestand uploaden om vervolgens direct al je geboortekaartjes te verzenden. Mocht je het toch leuker vinden de kaartjes handmatig te adresseren dan is dit ook mogelijk. Je kan namelijk een setje kaarten bestellen en deze naar je huis laten sturen.

Geboortekaartjes met foto zijn leuk en persoonlijk. Deze geboortekaartjes bestel je op de geboortekaartje service


U kunt niet meer reageren.